Soalan Lazim

Soalan Lazim

(Frequently Asked Questions)

Kami menjawab semua soalan – soalan lazim yang mungkin membuatkan anda tertanya – tanya tentang Kolej Geomatika atau soalan yang berkaitan.

Adakah Geomatika College Keningau kolej swasta?

Kolej Geomatika adalah separuh kerajaan & separuh swasta dibawah Syarikat “GEOMATIKA SABAHEDU SDN BHD” dan program yang dijalankan di Kolej Geomatika mendapat pengiktirafan daripada MQA dan JPT.

Berapa Kos Belajar di Geomatika College?

Sila lawati laman Laman ini – lihat dibahagian kos pengajian atau untuk maklumat lebih tepat dan padat, sila hubungi dan bertanya dengan Wakil kami melalui Facebook / Whatsapp.

Sebagai tambahan, pihak kami juga ada bantuan / pinjaman pendidikan, sila rujuk dibahagian Bantuan / Pinjaman Pendidikan.

 

( Link: Hubungi Kami | Facebook | Pegawai Pendaftaran Kami : Whatsapp )

Kenapa saya perlu belajar di Geomatika?

Selepas sahaja anda menjadi keluarga Geomatika, anda akan menjadi sebahagian rangkaian warga Geomatika yang terdiri daripada pelajar, pensyarah, kakitangan & kenalan baru anda yang akan bersama-sama memberi bantuan dan sokongan ketika menghadapi detik yang menyeronokkan.

Program yang kami tawarkan bukan sahaja memenuhi kehendak pasaran masa kini, malah turut mengutamakan keselesaan pelajar dan  membantu membuka ruang untuk anda melakar karier yang cemerlang dalam  keadaan tenang dan atmosfera yang positif.

Anda tidak perlu khuatir tentang pelajaran anda, Pensyarah kami akan menyediakan panduan dan sokongan jika anda memerlukannya. Anda akan dapat rasakan sendiri selepas sahaja rumah kedua anda ini; dan pulang dengan senyuman serta pengalaman anda di kampus yang tidak akan dilupakan.

Bagaimana saya hendak mendaftar?

Pendaftarannya adalah sangat mudah. Anda hanya perlu sediakan butiran peribadi anda,  hubungi atau whatsapp wakil kami, pilih kos yang anda minati dan kami akan menerangkan kelebihan kos yang anda pilih. Seterusnya, anda boleh mendaftar secara online atau datang ke Pejabat Geomatika untuk mendaftar. Pegawai pendaftaran akan membantu anda.

Pautan:

Info

Kemasukan & Bantuan |

Pendaftaran Kolej Geomatika Cawangan Keningau

Pendaftaran Baru |

Program – program yang sediakan

Program Kami 

atau;

anda boleh muat turun Semakan Dokumen.

Daftar Sekarang!

(Link | Muat Turun )

Berapa lama saya belajar di Geomatika?

Purata pengajian di Kolej Geomatika adalah 3 tahun atau 6 semester.

Siapa yang perlu saya bertanya tentang program yang ditawarkan?

Sila Berhubung dengan pihak kami untuk mendapat informasi.

 

( Link: Hubungi Kami | Facebook | Pegawai Pendaftaran Kami : Whatsapp )

( Dikemaskini Pada : 27/9/2017 | Minggu Ke – 5 September 2017 | 10:26AM )