Credit

Kredit & Penghargaan

Website ini dimiliki penuh oleh GEOMATIKA SABAHEDU SDN BHD | Sumber gambar dan lain – lain dimiliki oleh pihak ketiga @ Pencipta yang tidak dikenali.

Penghargaan & Atribusi

Terima Kasih banyak kepada pemilik sumber – sumber  yang digunakan dalam laman ini terutamanya pada laman:

aThemes

Pixabay

Flaticon

 

 

Sukacita & Dukacita Dimaklumkan

Kami memohon maaf kerana tidak dapat menyatakan satu persatu pemilik secara tepat dan hanya menyatakan laman digunakan untuk mencari sumber. Antara sebab – sebab yang dapat kami umumkan kepada pemilik:

Rekaan yang dibuat adalah Hak Milik Geomatika

Beberapa Sumber pemilik digunakan dalam laman ini untuk direka dan dihias seperti yang terpapar dalam laman ini. Rekaan ini penuh dibuat oleh Pihak kami dan tidak mengambil mana - mana reka bentuk atau meniru mana - mana laman lain. Oleh itu, bagi mengelakkan tiruan laman dan mengelirukan pihak lain iaitu pelanggan kami, Kami tidak menyatakan sumber tepat pemilik hanya menyatakan dimana boleh dijumpai.

Mudah Dijumpai di Laman Sumber

Link yang dinyatakan mudah untuk ditemui untuk sumber yang kami gunakan dan pemilik asal melalui pencarian. Hal Demikian, kami hanya memberi maklumat dimana boleh dijumpai sumber tersebut.

Pemilik Tidak Diketahui

Sesetengah gambar yang kami temui untuk digunakan sumber di tidak temui dan tidak ketahui pemilik asalnya ataumaklumat pemilik terhad. Jika anda pemilik sumber yang kami gunakan, Sila email jika perlu kami perlu tambah penambahbaikan dilaman ini sebagai penghargaan kerja - kerja Tuan / Puan.

NOTIS

Pihak kami mengucapkan terima kasih kepada Pemilik atas sumber yang kami gunakan dan Pihak Kami mohon pertimbangan kepada Pemilik untuk tidak mengambil tindakan, Sila nyatakan hasrat anda sekiranya anda mahukan Kami memadamkannya serta – merta atau meletakkan penghargaan kepada anda disini. Akhir kata, kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

( Link | Hubungi Kami )